Kun haluat hoitaa ripulin syitä ja oireita tehokkaasti

Precosa on itsehoitolääke kaikenikäisille ja myynnissä apteekeissa kautta maan.
Löydä lähin apteekkisi tai tilaa tuotteet kotiisi verkosta.

Precosa on lääkeprobiootti ripuliin

Precosa on ripulilääke, jolla on pitkä historia tehokkaasti hoitavana probioottina. Sen käyttöä on tutkittu vuosikymmenten ajan ja tutkitaan edelleen, vakuuttavin tuloksin.

Precosa hoitaa ripulin syitä ja oireita tehokkaasti. Se ei pysäytä suolesi toimintaa, vaan vaikuttaa estämällä taudinaiheuttajien haitallisia vaikutuksia suolen limakalvolla. Tiesitkö, että Precosa on ainoa lääkeprobiootti antibioottiripulin ennaltaehkäisyyn? (viite: Fimea lääkehaku 2/2020)

Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Precosa-tuotteet

Käyttämällä Precosaa ripulin hoitoon voit lyhentää taudin kestoa, vähentää ripulikertoja ja kiinteyttää ulostetta. Precosaa on saatavilla kapseleina sekä jauheena.

Precosan tarina

Henri Boulard, ranskalainen mikrobiologi ja tutkija, matkusteli Indokiinassa 1920-luvun alussa. Hän löysi yksilöllisen hiivakannan, jonka hän nimesi Saccharomyces boulardiiksi. Tästä alkoi Precosan tuotekehitys, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä.

Henri Boulard, ranskalainen mikrobiologi ja tutkija - Precosa
Suolistobakteeristo - Precosa

Tiesitkö tämän probiooteista?

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, jotka sopivina määrinä käytettyinä tuottavat elimistölle terveydellistä hyötyä. Kun valitset itsellesi sopivinta probioottivalmistetta, seuraavat asiat kannattaa pitää mielessä:

  1. Mihin haet apua probiooteista? Ripulin hoitoon vai terveellisen ruokavalion lisäksi?
  2. Ole kriittinen: onko valmistaja luotettava? Mikrobien valmistus on herkkä ja vaativa prosessi. Sen onnistuminen takaa, että valmiste säilyttää tehonsa.
  3. Tarkista, että pakkauksessa mainitaan käytetyn mikrobikannan nimi eli suku, laji ja kantanumero. Vasta kantanumero erottaa mikrobikannat toisistaan ja kertoo, että kyseinen mikrobikanta on tieteellisesti tutkittu.
  4. Joissain valmisteissa on yhdistetty usempaa eri mikrobikantaa. Tämä ei tee valmisteesta automaattisesti tehokkaampaa. Jokaisella kannalla on oma vaikutusmekanisminsa.
  5. Probioottien välisten erojen tunteminen on haastavaa terveydenhuollon ammattilaisillekin.

 

Kysy reippaasti apua apteekin henkilökunnalta tai lääkäriltä.

Precosassa on yksilöllinen kanta

Saccahromyces boulardii CNCM I-745, apteekeissa myytävänä kauppanimellä Precosa, on probiootti ja ripulilääke. Precosan teho on osoitettu toistuvasti ja sen tukena on lähes 300 julkaisua, joista noin 100 on kliinisiä tutkimuksia.

Precosan kanta Saccharomyces Boulardii CNCM I-745 on yksilöllinen, ja sillä tehdyt tutkimukset koskevat vain tätä tiettyä kantaa.

Precosan valmistusmenetelmään kuuluu pakastekuivaus. Pakastekuivausprosessi takaa kannan erityisen laadun, elinvoimaisuuden ja vakauden pitkäksi ajaksi.

Precosa - yksilöllinen kanta
Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.