Ripuli lapsella

Ripuli on yleensä lyhytkestoinen vaiva. Vaikka se ei kestäisikään pitkään, sotkee se kuitenkin herkästi suoliston tasapainon, etenkin lapsilla.

Precosalla on osoitettu teho lasten ripulin hoidossa

Suomalaislapsen ripulitaudin syy on usein viruksen aiheuttama äkillinen tulehdus, joka voi aiheuttaa ripulin lisäksi kuumetta ja oksentelua. Bakteerien aiheuttamat ripulit ovat yleisiä matkustettaessa ulkomaille. Tärkein ripulin hoitokeino on riittävä nesteytys. Precosa hoitaa lapsen ripulia taudinaiheuttajasta riippumatta. Precosan käyttö vähentää ripulikertoja, lyhentää taudin kestoa ja kiinteyttää ulostetta. Lisäksi Precosa korjaa mikrobiston epätasapainoa ja auttaa palauttamaan suoliston tasapainon.

Ripuli lapsella - Precosa

Lapsellasi antibioottikuuri? Muista Precosa

Jopa puolet lapsista saa antibioottihoidosta ripulin, ja suoliston mikrobiston koostumus muuttuu, vaikka ripulia ei esiintyisikään. Antibioottihoidot ovat kuitenkin usein välttämättömiä, joten on tärkeää ehkäistä niiden aiheuttamia haittoja suolistolle. Antibiootit vähentävät suolistoon normaalisti kuuluvien hyvien bakteerien määrää, jolloin taudinaiheuttajamikrobien määrä lisääntyy.

Pitkittyessään lasten mikrobiston epätasapainotilalla voi ollla kauaskantoisiakin vaikutuksia, joten mikrobiston epätasapainon korjaaminen on tärkeää. Antibioottihoidon yhteydessä käytettynä Precosa ehkäiseen ripulia ja korjaa mikrobiston epätasapainoa. On suositeltavaa käyttää Precosaa antibioottikuurin ajan ja jopa neljä viikkoa kuurin jälkeen palauttamaan suoliston tasapaino.

Precosa on helppokäyttöinen, jauheen voi sekoittaa pieneen määrään ruokaa tai juomaa ja sen voi ottaa samanaikaisesti antibiootin kanssa.

Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.