Antibioottiripulin ennaltaehkäisy

Antibiootit voivat myös aiheuttaa ripulia. Jopa joka kolmas antibioottikuuri aiheuttaa ripulia 1). Ripuli voi ilmaantua antibioottikuurin aikana tai vasta viikkojen kuluttua hoidon päättymisen jälkeen. Vaikka ripulia ei esiintyisikään, suolisto voi joutua epätasapainoon, joka saattaa kestää jopa vuosia antibioottikuurin loputtua.

Precosa on itsehoitolääke antibioottiripulin ehkäisyyn ja hoitoon

Precosa on itsehoitolääke, joka ehkäisee antibioottiripulia tehostamalla suoliston puolustusta estämällä taudinaiheuttajien toimintaa suolessa. Se myös hoitaa antibioottiripulin syitä ja oireita.

Precosa on vastustuskykyinen antibiooteille. Siksi sen voi ottaa yhtä aikaa antibiootin kanssa. Käytä Precosaa antibioottikuurin ajan ja enintään 4 viikkoa kuurin jälkeen.

Precosa on lääkeprobiootti antibioottiripulin ehkäisyyn ja hoitoon

Precosa on lääkeprobiootti, jonka vaikuttava aine Saccharomyces boulardii CNCM I-745 on tutkitusti tehoava lääkeprobiootti antibioottiripulin ehkäisyyn ja hoitoon.

Precosa edistää suolistossa normaalisti esiintyvien bakteerikantojen välistä tasa-painoa. Toisin sanoen Precosa korjaa mikrobiston epätasapainoa. Samalla se vahvistaa suoliston puolustusta ja palauttaa sen normaalia toimintaa.

Viitteet:

1) JAMA, May 9, 2012—Vol 307, No. 18