Antibioottiripuli

Kaikki eivät saa antibiooteista ripulia, mutta jokaisen suolistomikrobisto kärsii niistä. Siksi on tärkeää, että suojaat suolistosi antibiooteilta koko kuurin ajan ja jopa 4 viikkoa sen jälkeen.

Aiheuttavatko antibiootit ripulia?

Antibiootit (kreikasta: anti = vastaan, bios = elävä) ovat bakteeri-infektioiden hoitoon käytettäviä lääkeaineita, jotka tuhoavat bakteereja. Huonojen bakteerien lisäksi ne tappavat myös hyviä bakteereja. Antibioottien käyttö johtaa suoliston epätasapainoon, jolla voi olla erilaisia seurauksia hyvinvointiisi sekä terveyteesi. Tiesitkö, että antibioottien käyttö voi aiheuttaa ripulia jopa 6 kuukautta antibioottikuurin lopettamisen jälkeen? Vaikka et saisikaan antibiooteista ripulia, suolistosi kärsii aina niiden seurauksena.

Precosa - samanaikaisesti antibiootin kanssa

Ennaltaehkäise ja hoida antibioottiripulia

Precosalla on useita eri vaikutusmekanismeja. Se estää haitallisten taudinaiheuttajien kasvua ja auttaa hyviä bakteereja lisääntymään. Hiivasolujen lukumäärä ei kuitenkaan kasva suolistossa. Precosa palauttaa suoliston mikrobiston nopeammin antibioottikuuria edeltävälle tasolle.

Antibiootit eivät vaikuta Precosan tehoon, joten voit käyttää Precosaa antibioottihoitosi aikana ehkäisemään tai hoitamaan antibiooteista aiheutuvaa ripulia sekä korjaamaan suolistomikrobiston epätasapainoa.

Precosaa on suositeltava käyttää koko antibioottikuurin ajan ja jopa 4 viikkoa sen jälkeen suoliston tasapainon korjaamiseksi.

Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.