Antibioottiripuli

Kaikki eivät saa antibiooteista ripulia, mutta jokaisen suolistomikrobisto kärsii niistä. Siksi on tärkeää, että suojaat suolistosi antibiooteilta koko kuurin ajan ja jopa 4 viikkoa sen jälkeen.

Aiheuttavatko antibiootit ripulia?

Antibiootit (kreikasta: anti = vastaan, bios = elävä) ovat bakteeri-infektioiden hoitoon käytettäviä lääkeaineita, jotka tuhoavat bakteereja. Huonojen bakteerien lisäksi ne tappavat myös hyviä bakteereja. Antibioottien käyttö johtaa suoliston epätasapainoon, jolla voi olla erilaisia seurauksia hyvinvointiisi sekä terveyteesi. Tiesitkö, että antibioottien käyttö voi aiheuttaa ripulia jopa kaksi kuukautta antibioottikuurin lopettamisen jälkeen? Vaikka et saisikaan antibiooteista ripulia, suolistosi kärsii aina niiden seurauksena.

Precosa - samanaikaisesti antibiootin kanssa

Ennaltaehkäise antibioottiripulia ja palauta suoliston tasapaino

Antibioottien aiheuttamaa ripulia ja mikrobiston epätasapainoa voi ehkäistä käyttämällä Precosaa antibioottikuurin ajan ja jopa neljä viikkoa kuurin päättymisen jälkeen. Precosa korjaa antibioottien aiheuttamaa mikrobiston epätasapainoa estämällä haitallisten bakteerien kasvua ja auttamalla hyviä bakteereja lisääntymään.

Antibiootit eivät vaikuta Precosan tehoon, joten voit ottaa Precosan samanaikaisesti antibiootin kanssa.

Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.