Ripuli matkalla

Precosa-lääkeprobiootti voi pelastaa lomapäiväsi. Se hoitaa akuutin ripulin syytä estämällä haitallisten bakteerien kasvua ja lisääntymistä suolistossasi.

Varaudu ripuliin, ota Precosa mukaasi matkalle

Ripuli on yleisin matkailijan terveysongelma. Useimmiten ulkomailla saadun ripulin aiheuttaa ruoasta tai juomasta saatu bakteeri. Bakteerien, virusten tai alkueläinten joutuminen uimavedestä suuhun voi myös aiheuttaa taudin. Yleisimmät turistiripulin aiheuttajat ovat kolibakteeri, kampylobakteerit, salmonella ja shigella. Lapsilla viruksetkin, kuten norovirus ovat verraten yleisiä turistiripulin aiheuttajia. Alkueläinripulit ovat melko harvinaisia. (Terveyskirjasto 2020)

Precosa-lääkeprobiootti voi pelastaa lomapäiväsi. Se hoitaa akuutin ripulin syytä estämällä haitallisten bakteerien kasvua ja lisääntymistä suolistossasi.

Hoida ripulia ja palauta suoliston tasapaino matkalla - Precosa

Hoida ripulia ja palauta suoliston tasapaino matkalla

Precosa-lääke hoitaa ripulin syitä monin eri tavoin:

  • estää bakteerien tuottamien myrkkyjen kiinnittymistä suolistoon
  • estää haitallisten mikrobien vaikutuksia suolen limakalvolla ja vähentää tulehdusta suolistossa 1)
  • estää haitallisten bakteerien kasvua ja mahdollistaa hyvien bakteerien lisääntymisen, joka palauttaa suolen normaalia toimintaa ja ylläpitää suolen puolustuskykyä 1)
  • Precosa on tehokas erilaisia taudinaiheuttajia vastaan, kuten salmonella, kolibakteeri, shigella ja stafylokokki. Precosa sopii ripulin hoitoon myös lapsille.

 

1) McFarland, LV. Systematic review and meta-analysis of Saccharomyces boulardii in adult patients. World journal of gastroenterology: WJG. 2010; 16(18): 2202.

Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.