Precosa-tuotteet

Precosa on lääkeprobiootti, joka hoitaa ripulia ja ehkäisee antibioottiripulia. Tuotteita voit ostaa apteekeista kautta maan.

Miten Precosa vaikuttaa?

Precosa hoitaa ripulia vahvistamalla suolistosi puolustusta. Precosa ei pysäytä suolesi toimintaa, vaan estää bakteerien haitallisia vaikutuksia suolen limakalvolla. Käyttämällä Precosaa voit estää taudinaiheuttajien, kuten E.Colin, shigellan, salmonellan ja stafylokokin kasvua.

Käyttämällä Precosaa ripulin hoitoon voit lyhentää taudin kestoa ja vähentää ripulikertoja sekä kiinteyttää ulostetta. Precosa korjaa suolistomikrobiston epätasapainoa eli dysbioosia. Precosa on saatavilla kapseleina sekä jauheena.

Precosa-kapselit lasipurkissa

Precosa-kapselit löydät kätevistä pakkauksista

Precosa kapselit ovat makeuttamattomia, pienikokoisia ja helposti nieltäviä. 1 Precosa-kapseli sisältää kylmäkuivattua Saccharomyces boulardiita 250 mg. Tarvittaessa voit avata kapselin ja sirotella sisällön ruoan tai juoman sekaan (ei yli 50°C tai jääkylmään).

Kapselit ovat saatavilla kätevissä lasipurkeissa, 20 ja 50 kpl sekä helposti avattavassa foliopakkauksessa, 30 kpl.

Precosa ei sisällä maitoproteiineja, gluteenia tai vehnää. Laktoosin määrä kapselissa on 32,5 mg, joka vastaa noin yhtä teelusikallista vähälaktoosista maitoa.

Tiesithän, että kapselin voi tarvittaessa myös avata!

Precosa-jauhe on helppo annostella

Kätevästä pakkauksesta annostelet Precosan helposti esimerkiksi lapselle. 1 Precosa-annosjauhepussi sisältää kylmäkuvattua Saccharomyces boulardiita 250 mg. Voit antaa jauheen sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan tai juomaan (ei yli 50°C tai jääkylmään). Annosjauhe on makeutettu tutti fruttilla. Valitse sopiva pakkauskoko: 10 tai 20 kpl.

Precosa ei sisällä maitoproteiineja, gluteenia tai vehnää. Laktoosin määrä kapselissa on 32,5 mg, joka vastaa noin yhtä teelusikallista vähälaktoosista maitoa.

Precosa - annosjauhe - annostelu lusikkaan
Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.