Äkillinen ripuli

Ripuli voi iskeä yllättäen, missä vain. Se on ärsyttävä ja elämää hankaloittava vaiva, mutta yleensä vaaraton. Tärkein hoito on nesteytys. Apuna voit käyttää myös ripulilääkettä.

Koe H-hetki ilman ripulia.

Precosa hoitaa äkillistä ripulia

Precosa hoitaa ripulia pureutumalla sen syyhyn. Toisin sanoen se estää haitallisten bakteerien kasvua ja lisääntymistä suolistossa. Precosa ei pysäytä suolen toimintaa, vaan vaikuttaa muun muassa estämällä taudinaiheuttajien kasvua.

Ripulin hoidossa huolehdi erityisesti nesteytyksestä - Precosa

Mikä auttaa ripuliin?

Ripulin hoidossa huolehdi erityisesti nesteytyksestä. Käyttämällä lisäksi Precosaa voit lyhentää taudin kestoa, vähentää ripulikertoja, kiinteyttää ulostetta sekä korjata suolistomikrobiston epätasapainoa.

Vaikka ripuli ei kestäisikään pitkään, sotkee se kuitenkin herkästi suoliston tasapainon. Äkilliset sairastumiset johtuvat tavallisesti suolistoon kohdistuvasta tulehduksesta, jonka aiheuttajia voivat olla bakteerit, virukset tai loiset. Haitallisten taudinaiheuttajien vaikutukset voivat olla pitkäaikaisia ja altistaa muille sairauksille. Siksi ripuli kannattaa hoitaa.

Ripulista on kyse silloin, kun uloste on tavanomaista löysempää ja nestemäisempää. Akuutti ripuli on yleisin ripulimuoto. Siinä uloste sisältää runsaasti vettä ja sairaus kestää vain muutaman päivän.

Varaudu turistiripuliin, ota Precosa mukaasi matkalle

Yleisimmin ulkomailla saadun ripulin aiheuttaa ruoasta tai juomasta saatu bakteeri. Bakteerien, virusten tai alkueläinten joutuminen uimavedestä suuhun voi myös aiheuttaa taudin. Yleisimmät turistiripulin aiheuttajat ovat kolibakteeri, kampylobakteerit, salmonella ja shigella. Lapsilla viruksetkin, kuten norovirus ovat verraten yleisiä turistiripulin aiheuttajia. Alkueläinripulit ovat melko harvinaisia. (Terveyskirjasto 2020)

Precosa-lääkeprobiootti voi pelastaa lomapäiväsi. Se hoitaa akuutin ripulin syytä estämällä haitallisten bakteerien kasvua ja lisääntymistä suolistossasi.

Varaudu turistiripuliin - Precosa
Precosa-lääkeprobiootti - pakkaukset

Osta verkosta tai lähimmästä apteekistasi

Precosa on myynnissä apteekeissa kautta maan. Helpoiten tilaat tuotteet suoraan verkosta.